Szkolenia dla studentów
SZKOLENIA DLA STUDENTÓW WYDZIAŁU ROLNICTWA I BIOTECHNOLOGII
SZKOLENIE Wysokosprawna chromatografia cieczowa od A do Z
SZKOLENIE Dobra Praktyka Laboratoryjna
SZKOLENIE SPECJALISTYCZNE z zakresu weryfikacji zespołu oceniającego i metod analizy sensorycznej
SZKOLENIE SPECJALISTYCZNE Kurs auditora wewnętrznego systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności według ISO 9001
SZKOLENIE SPECJALISTYCZNE Kurs auditora wewnętrznego systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności wg FSSC 22000
WYJAZDY STUDYJNE DLA STUDENTÓW WYDZIAŁU ROLNICTWA I BIOTECHNOLOGII
Wyjazd studyjny do przedsiębiorstwa VITROFLORA Grupa Producentów Sp. z o.o. dla studentów kierunku Biotechnologia (I stopień)
Wyjazd studyjny do Zakładu Zielarskiego „KAWON - HURT” Nowak sp. j. dla studentów kierunków: Zielarstwo i fitoterapia oraz Biotechnologia (r. ak. 2024/25)
SZKOLENIA DLA STUDENTÓW WYDZIAŁU TECHNOLOGII I INŻYNIERII CHEMICZNEJ
SZKOLENIE SPECJALISTYCZNE Kurs auditora wewnętrznego systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności wg FSSC 22000
WYKŁADY EKSPERCKIE DLA STUDENTÓW – WYDZIAŁ TECHNOLOGII I INŻYNIERII CHEMICZNEJ
Wykład ekspercki: Audyt bez tajemnic – jakość i bezpieczeństwo w realiach zakładów spożywczych
Wykład ekspercki: Zarządzanie talentami w przedsiębiorstwie branży spożywczej
Wykład ekspercki: Rola odpowiedniego żywienia w profilaktyce chorób dietozależnych, utrzymaniu zdrowia i zapobieganiu niedożywieniu u osób starszych